Forsiden|Arbeidsmåte|Foreldrearbeid
I januar 2013 samlet jeg ni foreldrepar. De var viktige ressurser til manusets forprosjekt. Deres erfaringer, sammen med forfatters refleksjon, gir inspirasjon, mot og håp til dagens foreldre
Les mer
Det er fantastisk å holde i boka; Å velge det varme BLIKKET, for første gang. Men hvordan blir den tatt imot? Les om pappaen som brukte boka til å styrke eget mot.
Les mer
Jeg ønsker først og fremst at tema skal skreddersys hver oppdragsgiver. Men la deg gjerne inspirere av tema du finner når du klikker her:
Les mer
Det sies så mangt om oppdragelse, men hva er god oppdragelse for barn i dag? Jeg ønsker å styrke foreldre, slik at de blir i stand til å vurdere dette selv, i den tiden de lever i.
Les mer
Evaluering fra flere fornøyde småbarnsforeldre etter foreldrekurs i barnehage eller bydel
Les mer
Les mailen fra en omsorgsfull og god mamma som oppdaget at datteren trengte mer enn omsorg. Jeg fikk en oppmuntrende mail 5 uker etter foreldrekurset i barnehagen. Jeg har fått lov å bruke mailen.
Les mer
I mars 2012 fikk jeg en fantastisk mail fra en mamma som fikk på den trygge og modige ledertrøya etter foreldrekurs. I mars 2013 spurte jeg om ledertrøya fortsatt er på. Nå finner du den, sammen med mange andre erfaringer i Foreldreboka Å velge det varme BLIKKET (2016)
Les mer
En artikkel om hvordan vi kan lete etter det som reparerer barns følelser i stedet for å regulere dem. Bak enhver følelse er det en fortelling, og vi kan søke å forstå eller la det være.
Les mer
Les mailen han sendte etter foreldrekurset 'La barn være barn' i Solvang barnehage.
Les mer
Rune Løvdal var fornøyd deltaker på foreldrekurset 'La barn være barn' i mai 2013

Les mer
Skrevet av Anita Skretting, kateket i Madlamark menighet

Liv Berit har hatt to foreldrekurs i menigheten vår. Hun er utrolig god formidler, og vi vil invitere henne tilbake. Foreldrene fortjener å høre det hun formidler!
Les mer
Skrevet av Svanhild Taksdal Søiland, Dagleg leiar

Liv Berit Heimstad Tønnessens undervisning har satt spor. Ei meir brennande, inspirerande og faglig dyktig dame er vanskeleg å finne.
Les mer
Skrevet av Kari Sutterud, styrer

Våren 2010 holdt Liv Berit et foreldre- og personalforedrag over tema: Hvordan sette grenser som verken stenger barnet ute eller inne?
Les mer
Dikt til alle som bærer små, dyrebare barnehjerter. Jeg skrev det til ungdomslederne i Hinna barnegospel. De var røffe med de små, og jeg ville så gjerne at de skulle være mere ydmyke i møte med de små. Så kom dette diktet. Les og lev!
Les mer